Hekwerk voor optimale veiligheid en comfort

Wilt u graag uw terrein of woning optimaal  beschermen en goed af zetten? Zoekt u tevens een hekwerk dat zorgt voor decoratie en een mooie uitstraling? Hekwerk Tijssen is uw aangewezen partner voor het aanschaffen van passende en kwalitatief hoogwaardige hekwerken, poorten en toegangssystemen. Wij zitten al sinds 1992 in het vak en hebben vele tevreden klanten in Midden-Nederland van prachtige hekwerken voorzien. Als het gaat om een hekwerk zijn wij dan ook een gevestigde naam. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u voorzien van eerlijk advies. Wilt u zorgeloos een dagje weg kunnen gaan? Of thuis kunnen genieten van de rust zonder ongenodigde gasten binnen te krijgen? Afhankelijk van uw wensen maken wij een hekwerk dat volledig in het plaatje past. Mooi en functionaliteit zijn begrippen die hierbij Hekwerksamen komen. Wij gaan voor kwaliteit en vervullen al uw wensen op het gebied van hekwerken.

Soorten hekwerk

Een hekwerk van Hekwerk Tijssen staat voor uitstraling, comfort en veiligheid. Naast beveiliging bieden wij een hekwerk voor de sier. Afhankelijk van uw woning, de uitstraling en uw wensen kunt u kiezen uit:

  • Sierhekwerk
  • Industriehekwerk
  • Toegangssystemen
  • Poorten

Ons uitgebreide assortiment varieert van een functionele basisoplossing tot een uitgebreid hekwerk. De variatie in uitvoeringen, modellen en accessoires is enorm. Alle soorten hekwerken worden geheel volgens uw wensen vervaardigd en op een nauwkeurige wijze geplaatst. Wij vinden een hekwerk dat jarenlang bijdraagt aan de prachtige uitstraling van uw woning. Elke project, groot of klein, krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Elke locatie vraagt immers om een eigen oplossing.

Maak a.u.b. uw keuze:

Nieuws

Binnenkort zult u meer foto's van ons kunnen bekijken.

.

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap